Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  του Δήμου Λαρισαίων, ο Δήμος Ελασσόνας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου -Ελασσόνας  ,συνδιοργανώνουν εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα  18:00 μ.μ.  στην Αίθουσα Θεάτρου Βασιλείου Φαρμάκη στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας, με θέμα: «Ελάτε να γνωριστούμε και να παίξουμε με τις υγιεινές τροφές». 

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος  Μουταφίδη Έφη ,η οποία θα αναφερθεί στη μεσογειακή διατροφή. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει εισήγηση από τα μέλη της Παιδαγωγικής ομάδας του Κ.Π.Ε Κισσάβου Ελασσόνας με θέμα :Βιολογικά προϊόντα και η σημασία τους στην καθημερινή διατροφή. 

Στο τέλος της ομιλίας θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και βιωματικά παιχνίδια που θα αφορούν στη διατροφή, στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί θεατές της εκδήλωσης  .

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Λάρισας- παράλληλες συνοδευτικές δράσεις, καθώς και στην υιοθέτηση της ευρύτερης κουλτούρας του προγράμματος η <<Πόλη που Μαθαίνει>>. Για περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Δήμου Λαρισαίων: 2410-680243.2410680220, fax:2410-680244 ή μέσω e-mail: symvouleutikosstathos@larissa-dimos.gr