Τις Πέμπτες, στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, διοργανώνονται διάφορες ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, όπως: ποιητικές, λογοτεχνικές, εικαστικές και μουσικές εσπερίδες, ομιλίες και συζητήσεις με ειδικούς πάνω σε ποικίλα θέματα που μας αφορούν όλους, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, κ.α. Στόχο έχουν να αγαλλιάσουν την ψυχή μας, να μας διασκεδάσουν, να μας κάνουν να στοχαστούμε και να αναζητήσουμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν.

          Στα πλαίσια αυτής της δράσης, την επόμενη Πέμπτη θα είναι προσκεκλημένος ο ψυχολόγος Δημοσθένης Κ. Παναγιώτου. Το θέμα που θα αναπτύξει, είναι ένα ζήτημα που τα τελευταία χρόνια απασχολεί όλες τις οικογένειες στην Ελλάδα, και έχει τον τίτλο: «Πρέπει να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά από τη δύσκολη οικονομική αλήθεια της οικογένειας;». Ο επιστήμονας θα μας διαφωτίσει με τις πολύτιμες γνώσεις του, ενώ οι παραβρισκόμενοι θα μπορέσουν να υποβάλλουν τους προβληματισμούς τους και τις ερωτήσεις τους.

          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, (οδός Παναγούλη και Μανδηλαρά) την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, στις 7 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.