Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας από  τα τμήματα του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων "Αθληση και Γυναίκα" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου  στο ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ Live Clubbing.

Η συμμετοχή των αθλουμένων γυναικών ήταν καθολική και δημιούργησε το αδιαχώρητο στο κέντρο και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αναστασίου, ευχήθηκε στις γυναίκες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, γεμάτη άθληση και ευχαρίστησε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετέχουν στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ για την άψογη συνεργασία τους.

Το πρόγραμμα "Αθληση και Γυναίκα" υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας από το Δήμο Λαρισαίων με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800, από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος και από το μεράκι που δείχνουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Αρσενίου Νίκος, Αλεξάνδρου Νατάσα, Βράκα Μίνα, Ζιώγα Αργυρώ, Κουρίνου Ματίνα, Καλαντζή Ελένη, Κουτίνα Σταυρούλα Λαδοπούλου Σταυρούλα, Λαγού Βασιλική, Μανώλα Ελένη, Μπασιά Βάϊα, Νικόπουλος Ιωάννης, Σαμαρά Ελένη, Σαμουρέλη Σοφία και Χατζή Σοφία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ευαγ. Λιακούλη,  ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων  κ. Σωτήρης Βούλγαρης, ο Αντιδήμαρχος Αμαξοστασίου, Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Ζαούτσος, ο Πρόεδρος σχολικών επιτροπών Μονάδων Δ/θμιας Εκπαίδευσης ο κ. Θωμάς Δαούλας, ο εντεταλμένος δημ .σύμβουλος για θέματα ΚΑΠΗ κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ο  δημοτικός σύμβουλος   κ. Θεόδωρος Καφφές, ο Πρόεδρος του Ν.Λάρισας της ΠΕΠΦΑ κ. Κώστας Τσιτώτας  η πρόεδρος της 3ης Δ.Κ. κ. Ειρήνη Χατζούλη και η πρόεδρος της 4ης Δ.Κ. κ.Ευαγγελία Αργυροπούλου.

Τα πέντε φλουριά που κέρδισαν οι τυχερές της βραδιάς αντιστοιχούσαν σε 3 ρολόγια (προσφορά των γυμναστών του προγράμματος) και 2 δωροεπιταγές (προσφορά από το κατάστημα ενδυμάτων Cavallo)