«Εμείς υποδείξαμε εγκαίρως στους διοργανωτές της συναυλίας  να τοποθετήσουν την εξέδρα της ορχήστρας και των καλλιτεχνών στο χορτάρι του Αλκαζάρ, απέναντι από τις κεντρικές θύρες, ώστε να βλέπουν όλοι χωρίς πρόβλημα όπως έγινε με τον Χαρούλη, όμως για δικούς τους λόγους το απέρριψαν». 

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο kosmoslarissa.gr o διευθυντής του ΕΑΚ Λάρισας Δημήτρης Μακρίδης σχετικά με το ρεπορτάζ για την ταλαιπωρία του κοινού στην χθεσινή συναυλία, στο «πέταλο» του Αλκαζάρ, με την Μαρινέλα, την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη, αποποιούμενος κάθε ευθύνη από πλευράς σταδίου.

Μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει ότι η άνθρωποι του σταδίου έσπευσαν να τους ανάψουν δικούς τους προβολείς για να διευκολυνθεί ο κόσμος αλλά ούτε αυτό δέχτηκαν διότι με το φως ...αποσπάται η προσοχή των θεατών από την εξέδρα των καλλιτεχνών.

Ως γνωστόν, αποτέλεσμα της πρωτοφανούς ανοργανωσιάς και των  βασικών ελλείψεων σε θέματα ασφαλείας κατά την χθεσινή συναυλία, ήταν ο τραυματισμός μια γυναίκας η οποία νοσηλεύεται με κακώσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.