Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των πολιτών στην Περιφερειακή Διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Ν. Λάρισας και στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, θα θέλαμε να συστήσουμε στους πολίτες να προτιμούν πριν την προσέλευσή τους, την επικοινωνία με την Υπηρεσία μας για την εξυπηρέτησή τους κατόπιν ραντεβού στο τηλεφωνικό νούμερο 2410 539935 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας pedi35@eopyy.gov.gr.

Κατηγορίες πολιτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (αιμοκαθαρόμενοι, μεταγγιζόμενοι, κλπ.) παρακαλούνται όπως ενημερωθούν από τις Μονάδες Υγείας που εξυπηρετούνται, για την συγκεντρωτική υποβολή των αιτημάτων προς την Υπηρεσία μας από αυτές.

Επίσης, παρακαλούμε η υποβολή των αιτημάτων Ειδικής Αγωγής από τους ασφαλισμένους να γίνεται κατά προτεραιότητα ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr Είμαστε στη διάθεσή τους για παροχή οδηγιών ή διευκρινίσεων.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (pedi35@eopyy.gov.gr) είτε τηλεφωνικά (τηλ. Επικοινωνίας: 2410 539922, 2410 539937).

Η εφαρμογή των παραπάνω προτάσεων αφορά τόσο στην αυτοπροστασία όλων μας, όσο και στο να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.