Σε δήλωσή της για τη δικαίωση των εποχιακών εργαζομένων της ΕΛΒΑΚ ΑΕ σχετικά με τη λήψη του εποχικού βοηθήματος του ΟΑΕΔ, η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, επεσήμαινε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου προς το Δ.Σ. και όλους τους εργαζομένους της ΕΛΒΑΚ ΑΕ της Λάρισας, για την ευτυχή κατάληξη του δίκαιου αιτήματός τους.

Αισθάνομαι ικανοποίηση και δικαίωση, γιατί όλοι μαζί, ο καθένας από το δικό του μετερίζι και τη θέση που του αναλογεί, με κοινό μέτωπο και στραμμένοι στον ίδιο στόχο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και με τις ενέργειες όλων μας - προσωπικά με Κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας - πετύχαμε το λογικό και ηθικό.

Νιώθω ιδιαίτερη ανακούφιση που οι εποχιακά εργαζόμενοι της ΕΛΒΑΚ ΑΕ, θα λάβουν το εποχικό βοήθημα του Ταμείου Ανεργίας, μετά την κατάθεση σχετικής υπουργικής τροπολογίας. Οι εν λόγω εργαζόμενοι παίρνουν, πλέον, μια μεγάλη ανάσα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες οικονομικές απαιτήσεις των καιρών. 

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της κονσερβοποιίας ΕΛΒΑΚ ΑΕ,  καλή συνέχεια με δύναμη και μεράκι στα καθήκοντά τους, χωρίς άλλους σκοπέλους και αγωνίες, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για οτιδήποτε προκύψει στο εγγύς μέλλον.

Ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα».