«Σήμερα περάσαμε μαζί με τους εκπροσώπους της ομάδας ΚΑΕ Λάρισα, μια μέρα γεμάτη περιπέτεια, αγωνία,  αλλά και ελπίδα.

Από το πρωί, συζητώντας με τον υφυπουργό Αθλητισμού την επίκαιρη ερώτησή μου για το μέλλον της ομάδας του νομού μας και δίνοντας μάχη στο Κοινοβούλιο για να γίνει αντιληπτό, γιατί η απόφαση που υποβίβασε την ομάδα για γραφειοκρατικούς-τυπικούς λόγους, ήταν κατάφωρα άδικη. 

Δεν θέλω να σταθώ στην απογοήτευση που πήρα από τη στάση του κ. Αυγενάκη, που εμφανίστηκε στη Βουλή κατώτερος των περιστάσεων και του θεσμικού του ρόλου, ως παλιός κομματάρχης, για να μας …μαλώσει που τολμήσαμε να κάνουμε επίκαιρη ερώτηση- την οποία σημειωτέον, έβαλε λυτούς και δεμένους χθες για να αναβάλει!, προσπαθώντας ολοφάνερα να παίξει επικοινωνιακό παιχνίδι, τονίζοντας το ενδιαφέρον των τοπικών βουλευτών της ΝΔ. των στελεχών της ΝΔ και… γενικώς της ΝΔ! Απίθανα παλιός! Πόσο κρίμα!

Λες και η ομάδα μας, είναι κομματικό φέουδ. Πήρε την απάντησή του όμως: ΟΛΗ η Λάρισα, ΟΛΟΙ οι πολίτες, ΟΛΟΙ οι βουλευτές, ΟΛΩΝ των κομμάτων, ΟΛΑ τα ΜΜΕ της περιοχής μας, συντονιστήκαμε κάτω από …τη μπασκέτα της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, για να βάλουμε το δικό μας τρίποντο και να αρθεί μια άδικη απόφαση, για μια ομάδα με ήθος και προοπτική, που άξιζε πραγματικά να συνεχίσει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

Βρεθήκαμε στη συνέχεια μαζί στην Επιτροπή της ΕΕΑ και συντονίσαμε όλες τις δυνάμεις μας, τα επιχειρήματά μας, προτάσσοντας την αγάπη μας για την ομάδα και τελικά  καταφέρνοντας την  επιτυχή εξέλιξη στο θέμα.

Αυτή η δικαίωση ανήκει σε όλους όσοι πασχίζουν για τον αθλητισμό και την ομάδα. Στον Πρόεδρο, Θοδωρή Ριζούλη που ξεχωρίζει για το ήθος του και σε όλους τους παράγοντες που δίνουν την ψυχή τους καθημερινά.

Κυρίως όμως, η δικαίωση αυτή, ανήκει στα νέα παιδιά της ομάδας, που κρατάνε μέσα τους άσβεστη τη φλόγα και ζωντανή την αγάπη ! Αυτά μας συγκινούν. Αυτά μας κινητοποιούν. Αυτά μας κρατάν στην κερκίδα, αιώνιους θαυμαστές και υποστηρικτές τους.

Καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Εύχομαι να  αγναντέψουμε μαζί της, τις ψηλότερες κορφές»