Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθλητικού & Κοινωνικού Χορού Dans.ER  διοργανώνει  τον Διεθνή Αγώνα Αθλητικού Χορού  «LARISSA DANCE OPEN 2017», ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Τ.Ε.Ι.  Θεσσαλίας,  το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2017, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων - Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών και του  Τ.Ε.Ι.  Θεσσαλίας.
Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία, επανέρχεται ακόμη πιο λαμπερός, ακόμη πιο μεγάλος, με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού (WDSF) και την υποστήριξη της Ελληνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΧΟΕ).
Τριάντα πέντε  από τους πλέον καταξιωμένους διεθνείς κριτές  απ’ όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 2.000 αθλητές – χορευτές  από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, θα δώσουν το παρόν, σ’ ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο, φαντασμαγορικό υπερθέαμα .
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχουμε τη μεγάλη τιμή να φιλοξενήσουμε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Martino Zanibelato, ο οποίος όχι μόνο θα κρίνει τον αγώνα, αλλά  θα παραδώσει και μια σειρά σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Dans.ER   (Ολύμπου 65) στις 29 και 30 Μαΐου 2017.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Σάββατο 27/5/2017:  Αγωνιστικά Ζευγάρια σε LATIN & BALLROOM χορούς, και ομάδες  SALSA, BACHATA & ARG.TANGO.  Το highlight της ημέρας είναι το επίσημο Evening Gala στις 19.30 όπου θα γίνουν οι τελικοί των παραπάνω κατηγοριών, μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του χορού και όχι μόνο.
Γι’ αυτό καλούνται όλοι οι Λαρισαίοι να παρακολουθήσουν μια διοργάνωση, όπου η τέχνη, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός  και η λάμψη ενώνονται, και να ζήσουν μοναδικές στιγμές. 
Κυριακή 28/5/2017: Οι καλύτερες Aγωνιστικές Ομάδες & Solo σε ORIENTAL, Σύγχρονο  LATIN, HIP-HOP & BREAK DANCE.