Δέμα με τρόφιμα μοίρασε  το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων σε 500 οικογένειες προκειμένου να καλύψουν βασικές τους ανάγκες στην περίοδο των εορτών.

«Προσπαθούμε να καλύψουμε, με βάση τις δυνατότητές μας, κάποιες από τις ανάγκες» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων, Δημήτρης Δεληγιάννης, στεκόμενος επίσης στην προσφορά τροφίμων από την τοπική κοινωνία και επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ οι υπεύθυνοι του κοινωνικού παντοπωλείου μοίραζαν τα δέματα στους δικαιούχους που έσπευσαν από νωρίς το πρωί για να τα παραλάβουν.

Συνολικά διατέθηκε μεταξύ άλλων, ένας τόνος περίπου χοιρινού κρέατος, προσφορά των παρακάτω χοιροτροφικών επιχειρήσεων:

 Αφοι Γ Σεϊτη ΟΕ, Χ. Κουτίνα, Δημ & Ευαγ. Μπουχλαριώτης, Γενήτωρ ΑΕΒΕ, Ι. Μπούρα, Ηλ. Συνάπαλου, Γεωργίου Αρκούδα,  Μπουχλαριώτης Α.Ε, Νικ. Μπατρακούλης, και Γεωργίου Σαϊτη. 

Επίσης διατέθηκαν και άλλα φρέσκα προϊόντα, όπως καφές και γλυκά ενόψει  των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τρόφιμα πρόσφερε και ο σύλλογος F.A. (Ανώνυμες Οικογένειες)

 Στήν διανομή παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αναστασίου Μιχάλης.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ 2410255876 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.