Tην αγανάκτησή του εκφράζει πολίτης της Λάρισας, με επιστολή του προς το kosmoslarissa.gr  για την κατάσταση που επικρατεί στην οδό Μανδηλαρά μετά την ασφαλτόστρωση του νέου τμήματος.
Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που ασφαλτοστρώθηκε το τμήμα της Μανδηλαρά από Κολοκοτρώνη έως Υψηλάντου. Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει μεγαλύτερα για την διευκόλυνση των πεζών (λέμε τώρα...). Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες διαγράμμισης που οριοθετούν τις θέσεις parking (δεξιά πλευρά της Μανδηλαρά).
Ωστόσο σήμερα η εικόνα ήταν άκρως απογοητευτική με τα οχήματα σταθμευμένα δεξιά αλλά και αριστερά της οδού Μανδηλαρά.  Περισσότερο δε αποκαρδιωτική η εικόνα οχημάτων  που η κάτοχοί τους τα έχουν παρκάρει επάνω στα καινούρια πεζοδρόμια, λίγο πριν τη συμβολή της Μανδηλαρά με την Κολοκοτρώνη, δυσκολεύοντας τη διέλευση των πεζών.
Μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν κάτι, πριν γίνει μόνιμο φαινόμενο η στάθμευση πάνω στα πεζοδρόμια; μήπως πρέπει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η πόλη ανήκει σε όλους τους πολίτες και όχι μόνο σε μερικούς "έξυπνους";
Κάποιοι οφείλουν να εναρμονιστούν με τα κοινώς αποδεκτά! Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς, και παρκάρουμε όπου επιτρέπεται!»