Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν την Κυριακή 11 Αυγούστου στη Λάρισα, από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Από ώρα 8:00 – 13:30: α)Δημοτικό διαμέρισμα Τερψιθέας, β) Οικισμός Πέτρα στην Τερψιθέα, γ) βορειοδυτικό τμήμα δημ. διαμερίσματος  Ελευθεραί, δ) έπιπλα Παπαιωάννου και Σταβάρα στην Τερψιθέα, ε) Πρωτοποριακό κέντρο προσχολικής αγωγής Καράτζιου, Τζάμια Οικονόμου, Βασιλάκος επεξεργασία και εμπορία ξύλου, Λάρισα Άθληση Α.Ε., Νάκας Α.Ε.,Μαρούδης Τέντες, Οίκος Εποχής. 

Από ώρα 8:00 – 15:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδό Μάτεση, από το ύψος της οδού Φαρσάλων έως την οδό Ορέστη Κανέλη, β) οδό Φαρσάλων, από το ύψος της οδού Μάτεση έως την οδό Δεληγιάννη Θεόδωρο, γ) οδό Λευτ. Κανακάκη, δ) οδό Χρυσανθέμων, από το ύψος της οδού Φαρσάλων έως την οδό Ξ. Νατσούλη, ε) οδό Αιγαίου, από το ύψος της οδού Ξ. Νατσούλη έως την οδό Μαίρη Αρώννη, ζ) οδό Μαίρη Αρώνη, από την αρχή αυτής έως την οδό Αντιοχείας, στ) οδό Αντιοχείας, η) οδό Ι. Καμπανέλλη, θ) οδό Δεληγιάννη Θεόδωρο. από το ύψος της οδού Φαρσάλων έως την οδό Ξ. Νατσούλη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.