Έτοιμοι για την ενδιάμεση περίοδο των εκπτώσεων είναι και οι έμποροι της Λάρισας, προσφέροντας είδη και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές από την 1η έως και τη 10η Νοεμβρίου, ελπίζοντας σε καλύτερες ημέρες για τα ταμεία των επιχειρήσεών τους έστω και για λίγο.
Παρά την ελπίδα πάντως, τα μέλη του εμπορικού κόσμου δεν εμφανίζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τα αποτελέσματα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, αφού οι υποχρεώσεις για όλους, τόσο εμπόρους όσο και καταναλωτές είναι μεγάλες, και δεν περισσεύουν χρήματα για αγορές πέρα από τις αναγκαίες και τις στοχευμένες. Αυτό τονίζει και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Μπάμπης Παπαδόπουλος, καθώς όλοι έχουν να κάνουν με φόρους και άμεσες υποχρεώσεις που δεν επιτρέπουν τις περαιτέρω αγορές και τα έξοδα.
Πάντως, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου τα καταστήματα της Λάρισας θα έχουν βάσει νόμου τη δυνατότητα να ανοίξουν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, με τον ΕΣΛ να προτείνει ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 έως και τις 16:00. Όπως είναι γνωστό εξάλλου, στο πλαίσιο των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

thessaliatv.gr