Συνεχίζεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και τη Δ/νση Παιδικών Σταθμών το πρόγραμμα προγραμματισμένων παρεμβάσεων σε όλους τους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων, με βιωματικές ασκήσεις ετοιμότητας σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.
Σκοπός του προγράμματος  είναι η εκπαίδευση και ετοιμότητα του προσωπικού σε καταστάσεις ειδικών συνθηκών και  η εκπαίδευση των παιδιών μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με στόχο την ανάδειξη ελλείψεων ή βελτιώσεων που θα προκύψουν μέσα από αυτές τις ασκήσεις.
Σε συνέχεια του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε  άσκηση ετοιμότητας σεισμού και φωτιάς,  στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων με τις οδηγίες του Τεχνικού Ασφαλείας Βασίλειου Δαρδιώτη αλλά και με τη συμμετοχή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,  για την αποτελεσματική διαχείριση κάποιας έκτακτης ανάγκης  σε ώρα λειτουργίας του σταθμού.
Στην άσκηση συμμετείχαν 70 παιδιά του σταθμού και το σύνολο του προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Δεληγιάννης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου παρευρέθησαν στην άσκηση και ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη συμμετοχή στην άσκηση ετοιμότητας και την άψογη συνεργασία.