Με την έναρξη του νέου εκκλησιαστικού έτους αρχίζουν και οι καθιερωμένες συναντήσεις νέων της ενορίας του Αγίου Αχιλλίου.

Η πρώτη συνάντηση για φέτος (και ο Αγιασμός) θα γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στις 8.30 το βράδυ.
Οι συνάξεις των Νέων θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη βράδυ, 8.45 – 10.15 (αμέσως μετά την Παράκληση του αγίου Λουκά) στην υπόγεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού.
Πρώτα τελείται η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου κι έπειτα οι Νέοι συζητούν για διάφορα πνευματικά θέματα που τους αφορούν με τον υπεύθυνο ιερέα, π.Ραφαήλ.
Φέτος οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το θέμα:<<Πιστεύω...και εις το Πνεύμα το άγιον...>> (Ανάλυση και ερμηνεία του Συμβόλου της Πίστεως, Γ΄ Μέρος)
Εκτός από τα κατηχητικά μαθήματα, οι Νέοι του Αγίου Αχιλλίου έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και στις εξής δραστηριότητες:
1.Θεατρική Ομάδα. Από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για να ανεβάσουμε καινούργιο έργο. (Για τη συμμετοχή σας επικοινωνείστε με τον π.Ραφαήλ ή τον κ.Γιάννη Τσιάτσιο στο τηλ. 6973281063)
2.Χορωδία.
3.Χορευτικό.(Κάθε Τετάρτη 2 τμήματα: 8.30μ.μ. για αρχάριους και 9.30μ.μ. για προχωρημένους)
4.Ορχήστρα.
5.Διακονία ασθενών.(Επισκέψεις κάθε εβδομάδα σε ασθενείς,σε νοσηλευτικά ιδρύματα)
6.Ιστοσελίδα <www.inaa.grr>
7.Ραδιοφωνική εκπομπή "ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ" (Κάθε Πέμπτη 8-9μ.μ. στους 96.3 FM), την οποία μπορείτε να ακούσετε  και στο youtube.
8.Τετρασέλιδο έντυπο πνευματικού περιεχομένου <<Εύηχη Σάλπιγγα>>. Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος.
9.Μαθήματα πλεξίματος.
10.Δανειστική Βιβλιοθήκη (Κάθε Τρίτη βράδυ στη Συνάντηση των Νέων).
11.Σχολή γονέων(ομιλίες και συζήτηση προς νέους και υποψήφιους συζύγους και γονείς)-Μια Κυριακή το μήνα.