Τη δυνατότητα να διαμορφώσει προσωπική εικόνα για τις παρεμβάσεις εγκατάστασης υπόγειου αρδευτικού συστήματος στα δύο βοηθητικά γήπεδα της Φαλάνης, είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης που τα επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Θ. Αδαμόπουλο και Γ. Ζαούτσο, τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Γ. Κωσταρόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Θ. Δαούλα και τον ειδικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Ι. Αλεξούλη.
Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "ο κ. Καλογιάννης συνομίλησε για το έργο με το μέλος του Τ.Σ. Φαλάνης Μενέλαο Καρυώτη, τον ταμία της ΕΠΣΛ Βαγγέλη Αλατά και μέλη των διοικήσεων των Συλλόγων Σμόλικας Φαλάνης  και Φαλανιακός που κάνουν χρήση των βοηθητικών αυτών γηπέδων. Άκουσε ακόμη τα αιτήματά τους για κάποιες επιπλέον παρεμβάσεις – δυνατότητα διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, μεγαλύτερος κάδος για τα απορρίμματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογα συστήματα έχουν εγκατασταθεί και στα γήπεδα του Δασοχωρίου και της Γιάννουλης ενώ θα ακολουθήσει η δημοπράτηση εγκατάστασης υπόγειου αρδευτικού συστήματος και στα γήπεδα της Δ.Ε. Κοιλάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων έχει προχωρήσει, το προηγούμενο διάστημα, στην κατηγοριοποίηση όλων των αθλητικών χώρων, με σκοπό την αδειοδότησή τους ενώ έχει ολοκληρώσει – και βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου – δημοπρασία 800.000 ευρώ που αφορά στον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων."