Με δύο νέα τμήματα θα λειτουργήσει φέτος το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Έτσι, εκτός από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ για τα παιδιά και την Άθληση για τις γυναίκες όπως γίνεται όλα τα χρόνια, θα λειτουργήσει τμήμα προετοιμασίας μαθητών που θέλουν να εισαχθούν στις Σχολές Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Γυμναστικές Ακαδημίες) στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ).
Επίσης, οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία εκτός από πιλάτες, βαράκια, ζούμπα κλπ σε κλειστά γυμναστήρια αλλά και σε πάρκα, να δοκιμάσουν το aqua gymnastics, δηλαδή γυμναστική στο νερό, τμήμα που θα λειτουργήσει στο Κολυμβητήριο στο Αλκαζάρ.
Οι γυμνάστριες Λίντα Παυλοπούλου (ακαδημίες) και Σταυρούλα Λαδοπούλου (γυναίκες) κάλεσαν, μέσω της ΕΡΤ Λάρισας, γονείς, παιδιά, γυναίκες κάθε ηλικίας να εμπιστευθούν τα αθλητικά προγράμματα του δήμου Λαρισαίων και τους γυμναστές, τονίζοντας ότι όλοι τους είναι πτυχιούχοι (Πανεπιστημιακού επιπέδου) και εκτός από την εξειδίκευση στα αθλήματα μπορούν να προσφέρουν -ειδικά στα παιδιά- και την παιδαγωγική τους εκπαίδευση, να προσεγγίσουν και να μυήσουν στον αθλητισμό με τον ενδεδειγμένο τρόπο τους μικρούς λαρισαίους.
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και τα προγράμματα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και πλήρως από 1 Οκτωβρίου.
Η άθληση γίνεται σε όλες τις συνοικίες της Λάρισας, σε κλειστά γυμναστήρια, γήπεδα κλπ.
Λειτουργούν ακαδημίες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, ποδηλασίας, τένις, βόλευ και στίβου που απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Η άθληση γίνεται 3 φορές την εβδομάδα και κοστίζει 15 ευρώ/μήνα.
Το κόστος για τις γυναίκες είναι 12 ευρώ/μήνα, επίσης για 3 φορές την εβδομάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410-235260 & 2410-625121 και στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59, Λάρισα.

ert.gr