Τη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας για την εξαίρεση των δικηγόρων από τους δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ.

Σε ψήφισμα του, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου, «καταδικάζει την απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης και τις παλινωδίες της, όσον αφορά τη στήριξη του δικηγορικού σώματος».

Ειδικότερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας:

- Καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τις παλινωδίες της Κυβέρνησης, ως προς την ένταξη του κλάδου στις πληττόμενες επαγγελματικές ομάδες που δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ.

- Καταδικάζει ειρωνικές και προσβλητικές δηλώσεις στελεχών της απέναντι στο δικηγορικό σώμα.

- Απορρίπτει τα κουπόνια επιμόρφωσης (ελεημοσύνης) των 600 ευρώ, με τα οποία  επιχειρείται η έμμεση στήριξη των αναδόχων Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, και τα επιστρέφει στην κυβέρνηση, την οποία καλεί να τα αξιοποιήσει στην ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης των Ελλήνων.

Στη σημερινή εποχή «πολέμου», η Κυβέρνηση οφείλει να προασπίζει την ισονομία και να επιδεικνύει κοινωνική ευαισθησία εμπράκτως.

-Εμμένει στο δίκαιο αίτημα για χορήγηση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 800 ευρώ και στους δικηγόρους, όπως την εξήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, τη θετική ανταπόκριση του οποίου αναμένουμε την ύστατη ώρα. Είναι η στιγμή που όλοι θα κριθούμε.