Πολύς κόσμος σήμερα το βράδυ στον απολογισμό πεπραγμένων του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.
Ο δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε σε μία σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις που αλλάζουν τη φυσιογνωμία της Λάρισας και την βάζουν στο κέντρο των οικονομικών εξελίξεων της χώρας, ώστε να καταστεί τρίτος πόλος ανάπτυξης.
Μεταξύ αυτών η Agrothessaly, το Πάρκο των ευχών, η  παραχώρηση χώρου από το ΕΘΙΑΓΕ, η αξιοποίηση της Αβερώφειου σχολής κ.α.
Σε ότι αφορά στα τεχνικά έργα, ο κ. Καλογιάννης, τόνισε με έμφαση ότι στον Δήμο (κέντρο, συνοικίες και χωριά) υλοποιούνται αυτή την περίοδο έργα της τάξεως άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Μεγάλη αναφορά έκανε και στον πολιτισμό, στη φάση της υλοποίησης των μεγάλων παρεμβάσεων όπως στην πλήρη ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου και την αποπεράτωση του ΟΥΗΛ της στέγης της θεατρικής σκηνής της Λάρισας.
Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του δήμου, με το κοινωνικό ιατρείο, το κοινωνικό παντοπωλείο, τα κοινωνικά συσσίτια, το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, την υπογραφή σύμβασης με την πανελλήνια ομοσπονδία ΑΜΕΑ για καθολικά προσβάσιμη πόλη.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων αναφέρθηκε και στις τελευταίες σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το νομοσχέδιο «Κλεισθένης 1», ασκώντας κριτική στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την αρνητική στάση του απέναντι στο νομοσχέδιο. Ο δήμαρχος επανέλαβε την γνωστή του θέση ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο όπως είπε χρειάζεται διορθώσεις, αποτελεί βάση συζήτησης για την Αυτοδιοίκηση.

(*) φωτογραφίες από tinealarissa.gr