Οι τραυματιοφορείς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συμμετέχουν στην αυριανή (Τετάρτη 17 Οκτωβρίου) πανελλαδική απεργία της Πανελλήνιας Ένωσης.
Μεταξύ άλλων διεκδικούν μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα κ.α.
Στη Λάρισα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, στην είσοδο με σκοπό την γνωστοποίηση των θεμάτων στους πολίτες.
Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση «πρέπει πλέον να ξεγυμνωθεί το σάπιο σύστημα που μας θέλει να εκτελούμε καθήκοντα πέρα από τα καθήκοντα μας που μας επιτρέπει η πρόσληψή μας, απειλώντας μας κατά καιρούς με έγγραφα που τα δημιουργούν οι εκάστοτε διοικήσεις και νοσηλευτικές υπηρεσίες ξεχνώντας το δικαίωμα της ελευθερίας και του δικαιώματος της επιλογής μας να εκτελούμε το έργο κατά το οποίο προσληφθήκαμε.
Εμείς επιλέξαμε να είμαστε μεταφορείς ασθενών και μόνο αυτό. Αν ξέραμε  ότι θα κάνουμε τους νεκροτόμους θα επιλέγαμε Νεκροτόμοι, αν θέλαμε να γίνουμε βοηθοί θαλάμων θα επιλέγαμε το αντίστοιχο,αν θέλαμε να γίνουμε ακτινολόγοι θα επιλέγαμε εμείς και όχι αυτοί, αν θέλαμε να κάνουμε τους εργάτες θα επιλέγαμε εμείς.»