Η αναφορά σε σημερινό δημοσίευμα του kosmoslarissa.gr για  την μετάταξη δύο οδηγών της 5ης ΥΠΕ σε διοικητικούς υπαλλήλους, προκάλεσε την απάντηση του διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου κ. Παναγιώτη Νάνου διότι σε ένα σημείο του κειμένου αναφέρουμε ότι έναν εκ των οδηγών τον χρησιμοποιεί και ο ίδιος στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. Μας γράφει σχετικά:

"Σε απάντηση σχολίου του ιστολογίου kosmoslarissa.gr για οδηγούς ασθενοφόρων και ότι μεταξύ των άλλων ο διοικητής του Πανεπιστημιακού απασχολεί οδηγό στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, είναι ανακριβές και ύποπτης αφετηρίας, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι ο διοικητής χρησιμοποιεί αποκλειστικά το ιδιωτικό του αυτοκίνητο και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις (όπως λ.χ. μετάβασης στην Αθήνα) χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ο οδηγός καθημερινά απασχολείται για την κάλυψη αναγκών των δύο νοσοκομείων και των λοιπών υπηρεσιακών αναγκών της 5ης ΥΠΕ και αυτό αποδεικνύεται από τις εντολές κίνησης. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασσόμεθα για την κακοήθεια".

Απ. Δεν έχουμε καμιά πρόθεση να θίξουμε τον κ. Νάνο. Ούτε άλλωστε είναι επιλήψιμο ένας διοικητής νοσοκομείου να χρησιμοποιεί οδηγό στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που του χορήγησε η πολιτεία. Η επιτυχία του κάθε κρατικού λειτουργού δεν κρίνεται από αυτό. Νομίζουμε ότι η αντίδρασή του είναι υπερβολική...

Κ.Τ.