Κάλεσμα συμμετοχής των νέων στα ζητήματα της πόλης και του Δήμου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, κατά την οποία εξελέγη το Προεδρείου του Συμβουλίου.

«Η Λάρισα έχει την ανάγκη σας. Θα συμπορευτούμε χέρι- χέρι και θα διεκδικήσουμε μαζί τα μέγιστα για την πόλη...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι η Λάρισα απέκτησε Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.

«Η δημιουργία αυτού του θεσμού, αποτελεί  μια σημαντική προσπάθεια να ακουστεί φωνή των νέων των παιδιών και να γεφυρωθεί το χάσμα των γενεών, αναζητώντας μια κοινή συνισταμένη, με στόχο την ανάπτυξη της Λάρισας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε υπο την σκέπη των Προεδρείου το Δημοτικού Συμβουλίου και ειδικότερα του προέδρου κ. Δ. Δεληγιάννη, του αντιπροέδρου κ. Αντ. Πράπα και του γραμματέα κ. Ακ. Νασιώκα, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν επικεφαλής και εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δ.Σ.

Το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας

Από την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε προέκυψε η εξής σύνθεση: 

Στη θέση του Προέδρου εκλέχθηκε ο Γεώργιος Κατρανάς, του Αντιπροέδρου ο Δημήτριος-Αλέξανδρος Λαδόπουλος, της Γραμματέας η Κυριακή Τσιαντού, της Εκπροσώπου Τύπου η Μάγδα Καφαλή και της Υπευθύνου Οικονομικών η Στυλιανή Χαλβατζάρα.