Δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που συζήτησαν σήμερα με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, κατά την περιήγησή του στο Αλκαζάρ και στο Πάρκο των Ευχών εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη δημιουργία του, προκαλώντας φυσικά και την ικανοποίηση του ίδιου του Δημάρχου για τα σχόλια.
«Όλα θα είναι έτοιμα σε όλα τα επίπεδα για να υποδεχθούν το κοινό την ερχόμενη Παρασκευή» τόνισε ο κ. Καλογιάννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που τα συνεργεία δούλευαν ακόμη και το βράδυ για να ολοκληρώσουν τις τελικές λεπτομέρειες. Μάλιστα ο Δήμαρχος Λαρισαίων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε ότι η αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να είχε εκφράσει αντιδράσεις αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο ίδιος άλλωστε φάνηκε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το (σχεδόν) τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο μάλιστα και για πρωτιά της Λάρισας σε πανελλαδικό επίπεδο όσον αφορά τέτοιου είδους χώρους.
Η λίμνη και το παγοδρόμιο είναι σχεδόν έτοιμα, τα θεματικά σπιτάκια έχουν στηθεί, το μεγαλύτερο μέρος του φωτισμού έχει τοποθετηθεί, ενώ ξεχωρίζουν τα λευκά ελάφια που ήρθαν από φάρμα από τα γειτονικά Τρίκαλα, χαρίζοντας μία ακόμη διαφορετική εικόνα στο Πάρκο των Ευχών και φυσικά και στη Λάρισα.

thessaliatv.gr