Η τακτική εθελοντική αιμοδοσία των κατοίκων της Φαλάνης και της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιείται την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από 8:30π.μ έως 1:30 μ.μ. από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορωνοϊού COVID 19, η αιμοδοσία μας αυτή θα διεξαχθεί από τους γιατρούς ,τους νοσηλευτές του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και από τους εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου Παραρτήματος Λάρισας και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε όλα να γίνουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο για τους αιμοδότες τρόπο.

Για τον σκοπό αυτό ο Δήμος Λαρισαίων φρόντισε εγκαίρως να προμηθεύσει στον Σύλλογο μας όλο το απαραίτητο για την περίσταση αυτή, υγειονομικό υλικό (γάντια μιας χρήσης, μάσκες και αντισηπτικά υγρά) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν απ’ τους αιμοδότες.

Παράκληση θερμή, όπως, όλοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες -ειδικά σε αυτή μας την αιμοδοσία, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., επειδή θα πρέπει να γίνεται η ταυτοποίησή τους να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον Α.Μ.Κ.Α. τους».

ert.gr