Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου έξω από τη Λάρισα όταν αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με …αγριογούρουνο. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο blog που διατηρεί ο Δημήτρης Γουγουλιάς «είναι πλέον καθημερινό το φαινόμενο με την διέλευση αγριογούρουνων τόσο στο δρόμο προς τον Παραπόταμο στο ύψος με τις φυτείες καλαμποκιού όσο και στο δρόμο από τους Γόννους προς τα Τέμπη.
Χθες, 12 Σεπτέμβρη, τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε άλλο ένα τροχαίο με αγριογούρουνο που χτύπησε ζευγάρι με αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς τη Λάρισα. Παρά το γεγονός ότι το αγριογούρουνο ήταν μεγάλο, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές στο όχημα. Η βοήθεια φιλικού προσώπου του ζευγαριού και των ανδρών της τροχαίας που τυχαία βρέθηκαν εκεί με το περιπολικό τους, ήταν πολύτιμη και αξιέπαινη.
Για το θέμα διαμαρτύρονται και οι αγρότες που καλλιεργούν καλαμπόκια στην περιοχή, γιατί κοπάδια από αγριογούρουνα μπαίνουν στις καλλιέργειές τους και στην κυριολεξία τις καταστρέφουν.
Καλό θα ήταν, έστω προληπτικά, να γίνει σήμανση στους συγκεκριμένους δρόμους τόσο για την ταχύτητα των οχημάτων όσο και για την προειδοποίηση ότι κυκλοφορούν άγρια ζώα».