«Ολοι μας και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας»

Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν ο σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, στο πλαίσιο τα τέλεσης του αγιασμού για το νέο χώρο που στεγάζει πλέον το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Τα νέα γραφεία του  Κοινωνικό Παντοπωλείου, βρίσκονται στη οδό Μανωλάκη 9 -11 και σχεδόν δίπλα από τα προηγούμενα γραφεία.

Ο σεβ. Μητροπολίτης ξεναγήθηκε στους χώρους του Παντοπωλείου, ενώ ενημερώθηκε για ειδικές δράσεις που υλοποιούν το Παντοπωλείο και οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λαρισαίων.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ανακοίνωσε πως η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 1.900 κιλά αλεύρι για τις ανάγκες των δικαιούχων.

Στον αγιασμό παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Δεληγιάννης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτ. Βούλγαρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχ. Αναστασίου, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου κ. Εφη Ζιώγα και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων