Δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα οι μέχρι τώρα έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη, την περασμένη Παρασκευή, στην οδό Ιωαννίνων στη Λάρισα.
Ο τραυματίας είναι μέλος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας με τα μέλη του να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει έτσι ώστε οι αστυνομικές Αρχές να εντοπίσουν τον οδηγό.
Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
«Τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας εύχονται περαστικά στον αγαπητό σε όλους μας Γκισάκη Ιωάννη και ταχεία ανάρρωση.
Ο συναθλητής μας Γκισάκης Ιωάννης χθες είχε ένα τραγικό ατύχημα. Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στις 6.30  περίπου, το απόγευμα, στην Ιωαννίνων στο ύψος της Μητρόπολης και αφού τον τραυμάτισε τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στης άσφαλτο.
Παράκληση όποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και τον ασυνείδητο οδηγό ας μας ενημερώσει. Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.
Ο κ. Γιάννης, δυνατός μαραθωνοδρόμος όπως είναι τόσα χρόνια, άντεξε το χτύπημα, η κατάστασή του βελτιώνεται και ανυπομονεί να ξανατρέξει παρέα μας.»

(*) φωτογραφία αρχείου