Τον πρώτο μεγάλο αντίπαλο από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει απόψε η ΑΕΛ. Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Ηρακλή (2-2) και Κέρκυρα (έχασε με 2-0) η ΑΕΛ καλείται να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρας της (Ael Fc Arena) με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (20.30 ΝΟVA) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας καθώς ως γνωστόν το πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική.

Εισιτήρια θα πωλούνται σήμερα μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου και από την ΠΑΕ ΑΕΛ και καλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν αρκετά νωρίς λόγω των διαδικασιών που υπάρχουν με τη δήλωση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2015-2016 στο παιχνίδι με την Ξάνθη, για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου νίκησε η ΑΕΛ με 1-0 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Κυριάκος Μερκενίδης και ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επίσης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.