Η ΑΕΛ πήρε το Σαββατιάτικο Θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση με 3-0 .

Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών ο Ουρτάδο έστρωσε στον Ροβίθη και ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ στο 29'.

Δύο λεπτά μετά, ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα από τα αριστερά κι ενώ ο Κουτσόπουλος βρισκόταν εκτός εστίας εκείνος τροφοδότησε τον Κουτσιανικούλη και ο τελευταίος πάσαρε στον Ροβίθη. Ο Μανώλης Ροβίθης λοιπόν με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Στο 54' ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρήκε από τα αριστερά τον Ματθαίο Μαρουκάκη και ο πρώτος σκόρερ των «βυσσινί» αφού πέρασε ιδανικά τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε το 3 - 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς (50′ Κομεσίδης), Βέρτζος, Μπανούσης, Ουρτάδο (33′ λ.τ. Λαμπρόπουλος), Ναγιάρ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοδιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας (46′ Υφαντής), Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (46′ Τζέκος), Σκαθαρούδης, Κόντος, Τσούκαλος (63′ Τζανής), Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Διαιτητικό τρίο

Νεοφυτιάδης, Μπετσόγλου, Χριστάκογλου.