Σε πάγκο με... πετσέτες και σεντόνια στη λαϊκή αγορά της Λάρισας έκρυβε μία 70χρονη 947 παράνομα πακέτα τσιγάρων και καπνό.

Η 70χρονη συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, και σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έρευνα σε πάγκο εμπορίας λευκών ειδών που διέθετε η 70χρονη σε λαϊκή αγορά, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε νάιλον συσκευασίες κάτω από τον πάγκο και κατασχέθηκαν συνολικά (957) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και (41) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, βάρους (50) γραμμαρίων η καθεμιά, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Επιπλέον, στην κατοχή της 70χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (475) ευρώ. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων. 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.