Με δύο αποφάσεις (φ6/5278/18−02−2016 και φ6/3167/17−02−2016) που δημοσιεύτηκαν την ίδια μέρα στο ίδιο ΦΕΚ (235/16-3-2016) ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος Νέστωρ Αντωνίου, στέρησε από τα ασθενοφόρα των νοσοκομείων της Λάρισας δύο πολύτιμους οδηγούς για την διακομιδή ασθενών, μετατρέποντάς τους σε διοικητικούς υπαλλήλους!

Μάλιστα οι δύο πρώην οδηγοί οι οποίοι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την εύνοια της διοίκησης και να αλλάξουν ειδικότητα, δεν ανήκουν καν στα τοπικά νοσοκομεία στα οποία εργάζονταν με απόσπαση. Οι οργανικές τους θέσεις ήταν πάντα στα Κέντρα Υγείας Ελασσόνας και Τυρνάβου. Όμως ούτε από την ημέρα που έπαψαν να είναι οδηγοί πάτησαν το πόδι τους στα Κέντρα Υγείας όπου ανήκουν και συνεχίζουν να απασχολούνται ως υπάλληλοι στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας…

Το οξύμωρο, στην περίπτωση τους ενός  εκ των δύο πρώην οδηγών, είναι ότι διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του οικείου σωματείου και μάλιστα υπέγραφε συνδικαλιστικές καταγγελίες για την ...έλλειψη προσωπικού στα ασθενοφόρα του Πανεπιστημιακού και του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας!

Αποτέλεσμα των ρουσφετολογικών μετακινήσεων είναι να έχουν απομείνει στα δύο νοσοκομεία μόλις τρεις οδηγοί ασθενοφόρων και μάλιστα τον έναν τον χρησιμοποιεί ως οδηγό στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και ο διοικητής του Πανεπιστημιακού.

Πώς να μην βουλιάζει η δημόσια Υγεία;..

Κ.Τ.

* Για την αναφορά που γίνεται στο πρόσωπο του διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ο κ. Νάνος μας έστειλε απάντηση