Ο οδοντίατρος, στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, κάτοικος Αθηνών, Δημήτρης Δημητριάδης, θα είναι ο αντικαταστάτης, στην 5η ΥΠΕ, του παραιτηθέντος υποδιοικητή Μιχάλη Βενιζέλου.

Οι σχετικές πληροφορίες, του kosmoslarissa.gr, λένε μάλιστα ότι η επισημοποίηση του διορισμού του είναι θέμα ημερών, καθώς η επιλογή του τυγχάνει της εγκρίσεως της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας αλλά και του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς, Νέστωρα Αντωνίου.

Ο ανομολόγητος «πονοκέφαλος» του τελευταίου ονομάζεται Αγγέλα Βαγενά. Οι σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές και η Λαρισαία υποδιοικήτρια βρίσκεται ουσιαστικά υπό διωγμό καθώς ο διοικητής την αποψίλωσε, σταδιακά, από αρκετά διοικητικά προνόμια που διέθετε η θέση της.

 Οι πληροφορίες θα ήθελαν τον Αντωνίου ιδιαίτερα ευτυχή αν η ίδια διευκόλυνε τα σχέδιά του με την παραίτησή της. Η Βαγενά, πάντως, σχολιάζει, από την πλευρά της, στον περίγυρό της, ότι «αν ο Νέστωρας δεν βιάζεται πολύ, ας περιμένει μέχρι τον Απρίλιο που λήγει και η θητεία μου».

Επειδή όμως ο Απρίλιος, για εκείνους που δεν επιθυμούν άλλο την παρουσία της, πέφτει μακριά, λέγεται ότι προετοιμάζεται η αντικατάστασή της. Ήδη ακούγεται ότι για τη θέση της προορίζουν  την Παρασκευή Ζαζά, υπάλληλο του νοσοκομείου Λαμίας, η οποία είχε υποβάλλει αίτηση για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο της Κω αλλά δεν έγινε δεκτή… 

Κ.Τ.