Οι «Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας» είναι ένα ενεργό φιλοζωικό σωματείο που από το 2012 προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει και με όσους εθελοντές συμμετέχουν να φροντίσει τα αδέσποτα της πόλης μας και των γύρω περιοχών. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει βρει οικογένειες σε πολλά αδεσποτάκια, έχει στειρώσει αρκετά ενήλικα ζώα και έχει ενημερώσει τους πολίτες μέσα από εκδηλώσεις και ημερίδες για τη φροντίδα των κατοικιδίων και τη μέριμνα των αδέσποτων ζώων. Στην προσπάθεια μας αυτή οι πολίτες της Λάρισας συμμετέχουν ενεργά προσφέροντας οικονομική βοήθεια από το υστέρημα τους στους «Κουμπαράδες» μας που βρίσκονται σε καταστήματα της πόλης, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μας και ανοίγοντας τα σπίτια τους σε ένα αδεσποτάκι για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να βρει οικογένεια. Η προσωρινή φιλοξενία είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί το αδεσποτάκι φεύγει από το δρόμο, βρίσκει φροντίδα και εμείς μπορούμε να ψάξουμε να του βρούμε μια οικογένεια. Ωστόσο, ειδικά το καλοκαίρι, που οι συμπολίτες μας φεύγουν διακοπές και οι φοιτητές που τόσο μας στηρίζουν επιστρέφουν στις πόλεις τους η ομάδα μας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα εύρεσης φιλοξενιών, ώστε να μπορέσει να φροντίσει τα αδεσποτάκια.
Ανοίξτε τα σπίτια σας , δώστε λίγο χώρο και λίγο χρόνο σε ένα αδέσποτο που θα έρθει σε εσάς με την τροφούλα του. Θα σας αλλάξει τη ζωή, θα σας πηγαίνει βόλτες και θα σας κοιτάει στα μάτια!!  Έτσι γίνεστε αυτόματα ένας νέος κρίκος στην ομάδα μας και θα νιώσετε την ικανοποίηση ότι θα έχετε αλλάξει τη ζωή σε ένα ζωντανό πλάσμα που έχει και αυτό δικαιώματα.
Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά: 6978121020, μέσω email: adespotoiethelontes@gmail.com ή στείλε μήνυμα στο facebook: Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας