Το Χειμάδι επισκέφθηκε αυτή τη βδομάδα, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, μαζί με τους υποψήφιους του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ.

Πολλοί κάτοικοι του Χειμαδίου παρευρέθηκαν εκεί, ώστε να ακούσουν από κοντά την ομιλία του Δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης, παρουσίασε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο Χειμάδι, αλλά και αυτά που πρόκειται να πραγματοποιηθούν την επόμενη πενταετία.

Ακόμη ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης ανέφερε: "έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολες εποχές και αντίξοες συνθήκες, είμασταν και είμαστε δίπλα σας με περισσή φροντίδα. Σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε την αλήθεια. Δεν καλλιεργούμε ψεύτικες υποσχέσεις. Όλοι οι υποψήφιοί μας, και οι 134, έχουν ανιδιοτελείς σκοπούς και αγάπη για τον τόπο μας.

Επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν, έχοντας ως στόχο το συλλογικό συμφέρον. Εμπιστευτείτε μας, διότι μόνο η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή, μπορεί να τα καταφέρει. Με ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, προχωρούμε στα επόμενα βήματα, κοντά στο Δημότη, με το βλέμμα στο μέλλον!