Στην κατάμεστη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Βόρειας Ηπείρου Θεσσαλίας, παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος στηρίζει πάντα τις πρωτοβουλίες των γυναικών αυτών που κρατούν ζωντανή την παράδοση εκατοντάδων ετών.

Ο Λαρισαίος βουλευτής ευχαρίστησε το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Βόρειας Ηπείρου για την τιμητική πρόσκληση να βρίσκεται μαζί τους σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση με τους ξεχωριστούς χορούς και τα τα τραγούδια της αγαπημένης μας Βόρειας Ηπείρου και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Η προσφορά των γυναικών αυτών στα πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας είναι αξιέπαινη. Κρατούν ζωντανή την παράδοση ετών και μέσα από τη μουσική, τους χορούς και τα τραγούδια την μεταλαμπαδεύουν από γενιά σε γενιά.

Ο Σύλλογος Γυναικών Βόρειας Ηπείρου Θεσσαλίας «Η άσβεστη Φλόγα», είναι ένας από τους πλέον δραστήριους του νομού μας, συμμετέχει πάντα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταφέροντάς μας το βορειοηπειρώτικο στοιχείο και τη μοναδική φιλοξενία.

Οι συγκεκριμένες γυναίκες όμως ξεχωρίζουν και για την ευαισθητοποίηση τους στα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, με την ανιδιοτελή τους προσφορά να είναι αξιέπαινη.

Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Βόρειας Ήπειρου της Θεσσαλίας και ειδικά την πρόεδρο Βιολέτα Ζήση, για την πολύ όμορφη εκδήλωση και την προσφορά τους στο νομό μας. Εύχομαι άλλη μια χρονιά γεμάτη παραδοσιακές εκδηλώσεις».