Με τον περιφερειακό διευθυντή Θεσσαλίας της Τράπεζας Πειραιώς  Χρήστο Πανάγιο συναντήθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επανέναρξη του καταστήματος της τράπεζας στη Νίκαια, το οποίο ανέστειλε τη λειτουργία του όταν εξαγγέλθηκαν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού covid 19.

Ο δήμαρχος αρχικά επιχειρηματολόγησε για την αναγκαιότητα της λειτουργίας του καταστήματος, τονίζοντας ότι εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό συναλλασσόμενων με την τράπεζα, αγροτών στην πλειονότητά του.

Στη συνέχεια  εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει η επαναλειτουργία του να γίνει το ταχύτερο δυνατό.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής δήλωσε ότι το ζήτημα της επαναλειτουργίας θα εξεταστεί  με τη δέουσα σοβαρότητα όταν οι αρμόδιες αρχές χαλαρώσουν ή αποσύρουν τα περιοριστικά  μέτρα προστασίας από την πανδημία που έχουν επιβάλλει και στις τράπεζες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης και Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο διευθυντής του καταστήματος της οδού Μανδηλαρά της Τράπεζας Πειραιώς Απόστολος Καμέας  και ο ειδικός συνεργάτης του δήμαρχου Στέλιος Καραφέριας.