Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Κιλελέρ στην περιοχή της Νίκαιας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ.Θανάση Νασιακόπουλο.
Κατά την συνάντηση τέθηκανζητήματα που αφορούν στον Δήμο και στους πολίτες με βασικότερα την αξιοποίηση του εγκαταλειμμένου κτηρίου που προορίζονταν για τελωνείο στο Ομορφοχώρι Λάρισας και γενικότερα την αναβάθμιση των κτηρίων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, τα έργα υποδομής και τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.
Επιπλέον, αναφέρθηκαν από κοινού στην επιτακτική ανάγκη για άμεση ενεργειακή αξιοποίηση και ορθή περιβαλλοντική διαχείριση των οργανικών αποβλήτων της περιοχής του Δήμου Κιλελέρ, καθώς το ενεργειακό δυναμικό του Δήμου είναι αρκετά σημαντικό ενώ θα δοθεί τέλος στην ανομία των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που ξεσπούν σε χωράφια και είναι επιζήμιες για την περιοχή.
Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου, προσπαθώντας να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση σημαντικών προβλημάτων της περιοχής.