Την πρόοδο των έργων που αφορούν στη συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου στο κτήριο της Κοινότητας στη Γαλήνη και την κατασκευή εξέδρας στην πλατεία του χωρίου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει σε επίσκεψή του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.
Το έργο στην Κοινότητα αφορά στην πλακόστρωση του περιβάλλοντος χώρου με την ταυτόχρονη κατασκευή πεζοδρομίων, τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και δενδοφύτευση.
Στην πλατεία κατασκευάζεται εξέδρα 130 μ2 στην οποία θα φιλοξενούνται όλες οι εκδηλώσεις που θα γίνονται στην Κοινότητα. Παράλληλα γίνεται αναμόρφωση και συντήρηση της πλατείας με τοποθέτηση νέων πλακιδίων και σωμάτων φωτισμού. Το κόστος του έργου έχει προϋπολογιστεί στα 68.000 Ευρώ.
Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος της ΤΚ Γαλήνης Κων/οςΚατσικάρης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την πρόοδο των έργων και δήλωσαν ότι με το πέρας των εργασιών το κέντρο της Γαλήνης θα αναβαθμιστεί αισθητικά και θα αλλάξει εντελώς όψη.
Το Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου Γιάννης Κουκούτσης και Τεχνικών Έργων Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, η μηχανικός της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σταυρούλα Τάχατου και τοπικοί παράγοντες.