Στο αμαξοστάσιο βρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος  όπου συνάντησε τους συμβασιούχους υπαλλήλους του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, οι οποίοι είχαν επαναπροσληφθεί με νέες συμβάσεις τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη. Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου το ένταλμα πληρωμής που εκκρεμούσε.
Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι ο Δήμος Κιλελέρ έχει υποβάλει αίτημα για την κάλυψη δεκατριών θέσεων (13) τακτικού προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του. Ο λόγος  για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι ότι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου υπηρετούν 9 εργάτες καθαριότητας, μόνιμοι και αορίστου χρόνου, οι οποίοι δεν επαρκούν για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων των 52 οικισμών του Δήμου.
Σύμφωνα με  ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 224/2017) ο προγραμματισμός πρόσληψης τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2017  κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ για το έτος 2017, ανά κατηγορία, κλάδο και βαθμό αναγκαιότητας, λαμβανομένων υπόψη των υπηρεσιακών αναγκών, έχει διαμορφωθεί ως εξής: 2 χειριστές μηχανημάτων, 6 οδηγοί και 5 εργάτες καθαριότητας.
Τέλος, ο δήμαρχος ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κοινοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με τα λοιπά στοιχεία του φακέλου προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτούμενων προσλήψεων.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Πουρνάρας.