Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Για την επέτειο της επανάστασης του 1821 τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία για την Εθνική Επέτειο από το δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας Κωνσταντίνο Ξυδούλη και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η  προγραμματισμένη παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας στην οδό Φαρσάλων και στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση από τη δημοτική αρχή στο κτήριο του ΚΑΠΗ. Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Λαδόπουλος, η αναπληρωτής διοικητής του Α.Τ. Περιφέρειας Στυλιανή Στράτου, ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Σωτηρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Ρεντζιάς, Αχιλλέας Χατζούλης, Ρίζος Κομήτσας, και Ζωή Ανυφαντή, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιώργος Ψαρούλης και Βασιλική Μιχαλούλη, ο Ααρών Βενουζίου ως εκπρόσωπος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.