Πρόσβαση σε επαρκές και ποιοτικό νερό αποκτούν πλέον οι κάτοικοι του Αρμενίου, της Μέλισσας, του Λοφίσκου και της ευρύτερης περιοχής πλησίον της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας Βόλου καθώς ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση το έργο «Αξιοποίηση γεωτρήσεων και κατασκευή δικτύων διανομής ύδατος για την εξυπηρέτηση των Τ.Κ. Μέλισσας και Αρμενίου» προϋπολογισμού 1.317.330 ευρώ, που υλοποιήθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.
 Τα εγκαίνια του έργου πραγματοποιήθηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο, παρουσία φορέων της και πλήθος κόσμου.
Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός τόνισε, μεταξύ άλλων ότι «παραδίδουμε ένα έργο νερού, ένα έργο ζωής το οποίο δημιουργεί νέες προοπτικές επάρκειας νερού, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλελέρ ωριμάσαμε το έργο αυτό, το δημοπρατήσαμε και το ολοκληρώσαμε για να δώσουμε ένα τέλος στο πρόβλημα, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους των περιοχών αυτών.»..
Από την πλευρά του κ. Θ. Νασιακόπουλος επισήμανε : «Σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δίνουμε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα του νερού για τις περιοχές Αρμενίου, Μέλισσας και Λοφίσκου. Από σήμερα οι συνδημότες μας θα απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας νερό. Βγάζουμε stop τις υδροφόρες. Ο στόχος μας για υδροδότηση ολόκληρου του Δήμου γίνεται πραγματικότητα. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα καταθέσαμε τρεις ακόμη μελέτες για την υδροδότηση των περιοχών:1. Μοσχοχωρίου – Κυπαρισσίων,2. Μαυροβουνίου και 3. Ψυχικού – Αγ.Γεωργίου – Κυπάρισσου – Αγ.Παρασκευής – Ζαππείου – Χαράς – Διλόφου. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα έχουμε και εκεί τρεχούμενο νερό».