Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αντιδημάρχων του Δήμου Κιλελέρ οι οποίοι ορίστηκαν με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου.

Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου-Κιλελέρ Γιάννης Μπακαλόπουλος, ΔΕ Νίκαιας-Κραννώνα Αχιλλέας Χατζούλης, ΔΕ Πλατυκάμπου Χρήστος Χατζούλης, Διοίκησης, Οικονομικών Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Χονδρονάσιος, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαρούδη, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

Για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Αχιλλέας Βαρδακούλης.

Τα βιογραφικά του υποψηφίου προέδρου και των αντιδημάρχων καταγράφονται παρακάτω:

Αχιλλέας Βαρδακούλης: Δικηγόρος. Κατάγεται από τους Αγίου Αναργύρους. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Την προηγούμενη πενταετία διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ. Στις εκλογές του Μαΐου εκλέχθηκε για στην κορυφαία θέση του ψηφοδελτίου με επικεφαλής τον Θανάση Νασιακόπουλο.

Γιάννης Μπακαλόπουλος:  Αγρότης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αχίλλειο. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και σήμερα δραστηριοποιείται με αγροτικές επιχειρήσεις. Το 1995 έως το τέλος του 1998 διετέλεσε πάρεδρος Αχιλλείου της τοπικής κοινότητας Νίκης. Διετέλεσε επίσης αντιδήμαρχος ΔΕ Αρμενίου-Κιλελέρ. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, για δεύτερη φορά, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».

Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου: Τεχνολόγος Γεωπόνος-Αγρότης. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Χάλκη. Μιλάει Αγγλικά, είναι γνώστης Η/Υ και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια γεωπονικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Στο παρελθόν υπήρξε Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και αντιδήμαρχος Οικονομικών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Κιλελέρ. Εκλέχτηκε για δεύτερη φορά δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.

Αχιλλέας Χατζούλης: Από τη Νίκαια. Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Χρημάτισε πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Ν. Λάρισας και αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΔOY. Κοινοτικός Σύμβουλος Νίκαιας από το 1995-1998, και αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Κιλελέρ. Εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.

Χρήστος Χατζούλης: Αγρότης από τη Χάλκη. Την προηγούμενη τετραετία χρημάτισε αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Πρασίνου και Καθαριότητας. Στο παρελθόν υπήρξε δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Πλατυκάμπου. Εκλέχθηκε για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ». Άνθρωπος του αθλητισμού υπηρέτησε ως μέλος τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου Ηρακλής Χάλκης και σήμερα είναι μέλος της ΕΠΣΛάρισας.

Βάνα Χλιάπη-Γκουνιαρούδη: Κάτοικος Νίκαιας. Νομικός, οικονομολόγος, υποψήφια διδάκτωρ του Δημοσίου Δικαίου, επιχειρηματίας, μέλος της «ΒιομπλόκΧλιάπης ΑΕ». Μέλος του οικονομικού και εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου, αντιπρόεδρος τα πέντε τελευταία χρόνια του φιλανθρωπικού ομίλου «Αρωγή – Αλληλεγγύη». Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου  με το «Νέο Κιλελέρ».

Αλέκος Χονδρονάσιος: Γεωπόνος-Γεωργοκτηνοτρόφος. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Μελίας,από όπου και κατάγεται, από το 1995 έως και το 1998 και δήμαρχος Πλατυκάμπου από το 2003 έως το 2010. Υπηρετεί ενεργά το αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Νασιακόπουλου.