Με απόφαση του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού αρχικά αποδέχτηκε την  παραίτηση  της  Αντιδημάρχου  Ιωάννας Πινάκα του Νικολάου που υποβλήθηκε με αίτησή της, όρισε τον  Δημοτικό  Σύμβουλο  της πλειοψηφίας Χρήστο Χατζούλη του Αθανασίου ως καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ  με θητεία από 1/10/2018 μέχρι και 31/8/2019 και του  μεταβίβασε αρμοδιότητες ως εξής:
Α. Τον  συντονισμό, την ευθύνη και την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών Καθαριότητας, Περιβάλλοντος,  Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και την υπογραφή κάθε σχετικού εγγράφου.
Β. Ο παραπάνω Αντιδήμαρχος θα υπογράφει κάθε έγγραφο της αρμοδιότητάς του, θα τελεί   Πολιτικούς Γάμους στην έδρα του Δήμου, θα βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής και του τόπου μόνιμης κατοικίας και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παραπάνω αρμοδιοτήτων του.
Γ. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του καθ’ ύλην Αντιδημάρχου Χατζούλη Χρήστο του Αθανασίου , τις αρμοδιότητες του τις ασκεί ο  Δήμαρχος Κιλελέρ.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε την απερχόμενη αντιδημάρχο Ιωάννα Πινάκα για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζούλης θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της προκατόχου του. Η απελθούσα αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε με σαφήνεια ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στην δημοτική αρχή.

Ο νέος αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί την αντιδημαρχία κατέθεσε τη διάθεσή του να συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχει στο έργο  που του ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία το προκατόχου του.
Ο Χρήστος Χατζούλης είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και διετέλεσε στο παρελθόν αντιδήμαρχος ΔΕ Πλατυκάμπου και επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλελέρ.

Είναι μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ. Διετέλεσε στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κιλελέρ, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Χάλκης «Αλληλεγγύη» και του ποδοσφαιρικού σωματείου «Ηρακλής» καθώς και πρόεδρος της υποεπιτροπής παρατηρητών και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΛάρισας.