Μήνυμα μεγάλης νίκης για το «Ενωμένο Κιλελέρ» έστειλε το βράδυ της Τρίτης από τη γενέτειρά του, το Νέο Περιβόλι, ο Θανάσης Μούσιος μιλώντας σε μία εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση.
«Την Κυριακή το μήνυμα στην κάλπη θα είναι εμφατικό. Οι πολίτες θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόγραμμά μας και μία ισχυρή εντολή να αλλάξουμε λογικές και πρακτικές, που μας πήγαν χρόνια πίσω. Πιστέψτε με, το βράδυ της Κυριακής θα μιλάμε για τη σαρωτική νίκη των πολλών απέναντι στους λίγους.
Γιατί η νίκη μας, θα είναι νίκη της πλατιάς πλειοψηφίας των πολιτών, που επιζητούν την αλλαγή στον Δήμο μας, εδώ και τώρα» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, που αποθεώθηκε από τους συγχωριανούς του.
«Όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι λέμε «φτάνει πια» με την αλαζονεία, με τον διχασμό, με τις πιέσεις και τους εκβιασμούς. Επί πέντε χρόνια ζήσαμε τραγικές καταστάσεις, που πλήγωσαν πολύ κόσμο, δίχασαν τις τοπικές κοινωνίες, έθεσαν συμπολίτες στο περιθώριο, οδήγησαν πολλά χωριά μας στο μαρασμό.

Εμείς, ερχόμαστε να υπηρετήσουμε όλους τους δημότες μας και όχι να συμπεριφερόμαστε αλαζονικά, ξεχωρίζοντας τον κόσμο σε «δικά τους» και «δικά μας» παιδιά. Την Κυριακή βάζουμε τέλος στη μιζέρια και πάμε τον Δήμο μας μπροστά» ήταν το μήνυμα του κ. Μούσιου.»
Αναφερόμενος στο συνδυασμό του σημείωσε: « Νιώθω πραγματικά υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει, όλοι μαζί, στο «Ενωμένο Κιλελέρ». Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί σε αυτή την πορεία γνώρισα και ταυτίστηκα με δεκάδες αξιόλογους ανθρώπους και μαζί καταφέραμε να φθάσουμε τον συνδυασμό μας τόσο ψηλά, σε τόσο σύντομο χρόνο.

Έφθασε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο μας. Έφθασε η ώρα να βγάλουμε τα χωριά μας από την εγκατάλειψη και τη στασιμότητα. Έφθασε η ώρα να τους δώσουμε ξανά ζωή, να τα κάνουμε ασφαλή και λειτουργικά, νοικοκυρεμένα και καθαρά, όμορφα και σύγχρονα.
Την Κυριακή κάνουμε πράξη την αλλαγή. Όλοι μαζί πάμε τον Δήμο Κιλελέρ ψηλά» κατέληξε.