Τον δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του, στο δημαρχείο στη Νίκαια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμόθεος.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέα Βαρδακούλη και των αντιδημάρχων Κώστα Χατζηκωνσταντίνου και Αχιλλέα Χατζούλη ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε αρχικά στο δήμαρχο καλή και επιτυχημένη θητεία.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σχετικά με το ιερό προσκύνημα του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις.

Ειδικότερα, ενόψει της μεταβίβασης κυριότητας του ιερού προσκυνήματος και των πέριξ αυτού χώρων προς την Ιερά Μητρόπολη, ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει οποιαδήποτε απαραίτητη συνδρομή έτσι ώστε να επιλυθεί οριστικά και αμετάκλητα το χρονίζων πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του ιερού ναού.

Να σημειωθεί ότι η τοπική κοινότητα των Βουναίνων του Δήμου Κιλελέρ υπάγεται στην ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Στο πέρας της συνάντησης, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, ο δήμαρχος και ο μητροπολίτης δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τις εποικοδομητικές συναντήσεις επ’ ωφελεία τόσο της Μητροπόλεως όσου και του Δήμου.