Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ που τελέστηκαν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού».
Την Παρασκευή ο ΓΣ Νίκαιας για τα 30 χρόνια της ιστορίας του διοργάνωσε λαϊκή και παραδοσιακή βραδιά στην οποία τιμήθηκαν πρόεδροι, πρώην μέλη της διοίκησης και παράγοντες του αθλητισμού.
Την ίδια ώρα ο Σύλλογος Γυναικών Μικρού Βουνού διοργάνωσε μουσική βραδιά, ο ΑΟ Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων χοροεσπερίδα και η νεολαία του Μ. Περιβολίου πάρτι στην πλατεία του χωριού.
Το Σάββατο η Ποδοσφαιρική ομάδα κι ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας, υπό την αιγίδα της Τοπικής Κοινότητας και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ, διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα, στην πλατεία της Μελίας. Χόρεψαν το  χορευτικό του Κιλελέρ και το χορευτικό του συλλόγου Μελίας «ΟΓΧΗΣΤΟΣ».
Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου και της αντιδημαρχίας Πολιτισμού στους τοπικούς συλλόγους και σημείωσε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο των συλλόγων.