Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Για την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τη Δρ Φιλολογίας, καθηγήτρια του Λύκείου Νίκαιας, κυρία Σοφία Καστανίδου. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.
Παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας έγινε επί της οδού Φαρσάλων και η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση της δημοτικής αρχής στο κτήριο του ΚΑΠΗ. Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης   Γεώργιος Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, η εκπρόσωπος του διοικητή του Α.Τ. Περιφέρειας υπαστυνόμος Γιαντικίδου, ο εκπρόσωπος του διοικητή της 110 Π.Μ ανθυπασπιστής Ευάγγελος Κουλτούκης οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος, Αντώνης Ρεντζιάς, Αχιλλέας Χατζούλης, Χρήστος Χατζούλης, Ρίζος Κομήτσας και Ζωή Ανυφαντή , η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, Γιώργος Ψαρούλης, Βασιλική Μιχαλούλη και Κώστας Παναγούλης, ο πρόεδρος Ιωάννης Χονδρονάσιος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αντώνιος Κουλιόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ααρών Βενουζίου, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.