Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε και αυτή τη χρονιά η Εθελοντική Αιμοδοσία του του Αιμοδοτικού  Συλλόγου Μύρων "ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΖΙΩΤΗΣ" στο Δ.Δ.Μύρων του Δήμου Κιλελέρ. Oπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου πιστοί  στις αξίες του εθελοντισμού ο Σύλλογος και τα μέλη του αποδεικνύουν κάθε χρόνο πως το να δίνεις αίμα δεν είναι μόνο πράξη αλληλεγγύης αλλά και πολιτισμού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Καλέτσιος ευχαρίστησε  τους εθελοντές  για την ύψιστη αυτή πράξη αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας και αναφέρθηκε  στις δράσεις  της δεκαπεντάχρονης πορείας του Συλλόγου .
Συγχρόνως με το πρώτο ραντεβού των μελών του συλλόγου για προσφορά αίματος στο 2018, που πραγματοποιήθηκε από κινητή μονάδα αιμοληψίας του ΓΝ Λάρισας , κόπηκε και η πίτα του συλλόγου για το νέο έτος.
Παράλληλα τιμήθηκε ο  συνταξιούχος δάσκαλος Βασίλειος  Νιδέλκος για τη μακρόχρονη προσφορά του στην εκπαίδευση των παιδιών του χωριού   και στην διαπαιδαγώγησή τους,
Επίσης τιμήθηκε για τη συνεργασία η  Κεντρική Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας , που εκπροσωπούσε η γιατρός Βασιλούδη Μαίρη.