Με συμμετοχή όλων των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων που διοργάνωσε ο γυναικείος όμιλος Κιλελέρ «Αρωγή – Αλληλεγγύη». Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατά τη διάρκεια της διανομής η κυρία Βάνα Χλιάπη –Γκουνιαρούδη, αντιπρόεδρος του ομίλου και  υπεύθυνη για την εξασφάλιση των αναγκαίων αγαθών και για τη διανομή τους, αφού καλωσόρισε  εκ μέρους του ομίλου όλους  τους παραβρισκόμενους στη συλλογική γιορτή χαράς και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, όπως τη χαρακτήρισε, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ευχαριστούμε όλους του προέδρους των κοινοτήτων  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας να μας γνωρίσουν και να μας βοηθήσουν να προωθήσουμε όλα αυτά τα αγαθά στους τελικούς αποδέκτες που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους της διπλανής τους πόρτας. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή και την αντιδημαρχία Πολιτισμού για τη  βοήθεια που μας προσέφεραν  ώστε να διαχειριστούμε, με σεβασμό προς τους χορηγούς μας, όλα αυτά τα αγαθά. Οι ποσότητες που καλούμαστε να παραδώσουμε είναι 5 τόνοι  τρόφιμα μακράς διάρκειας, περίπου ένας  τόνος κρεάτων  μοσχαρίσιου και χοιρινού και γαλακτοκομικά προϊόντα. Παραδώσαμε επίσης στους προέδρους των χωριών που έχουν δημοτικά σχολεία ποσότητες χαρτιών υγείας και αντισηπτικών σαπουνιών για τα σχολικά τους συγκροτήματα. Τα τρόφιμα θα μοιραστούν σε 220 οικογένειες που χρήζουν βοήθειας  και στα σχολεία  μέσω των προέδρων. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές Καλά Χριστούγεννα και ευελπιστώ, όπως όλοι μας φαντάζομαι, να φτάσει κάποτε η  στιγμή που όλοι εμείς οι εθελοντές οι οποίοι στηρίζουμε αυτές τις φιλανθρωπικές δράσεις, να μην έχουμε λόγο ύπαρξης γιατί δεν θα υπάρχουν δίπλα άνθρωποι που θα χρειάζονται τη βοήθεια μας».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Κώστας Φιλιππούλης, από τον γυναίκειο όμιλο η πρόεδρος Μαρίνα Παπαντάκου - Καντώνια , η αντιπρόεδρος Βίκυ Παστίδου, η γραμματέας Σοφία  Ζιώγα και τα μέλη  Σοφία Κατσανούλη Σοφία και Βαάσω Παπαγιανοπούλου, ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κιλελέρ Στέλιος Καραφέριας και εθελοντές".