Ο Δήμος Κιλελέρ ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»,  συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων (κοτόπουλο, λάδι, φακές, φασόλια, πελτές και ζάχαρη),  αποκλειστικά σε 244 οικογένειες του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ και 522 ωφελούμενους συνολικά, που είναι ταυτόχρονα και ωφελούμενοι του προγράμματος  Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Από τον Γυναικείο Όμιλο Κιλελέρ "Αρωγή-Αλληλεγγύη" τη Μεγάλη Εβδομάδα πραγματοποιήθηκε διανομή διαφόρων προϊόντων σε 230 οικογένειες με 588 ωφελούμενους.
Συνολικά στον Δήμο Κιλελέρ διανεμήθηκαν διάφορα προϊόντα σε 474 οικογένειες  με 1110 ωφελούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Αχ. Χατζούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την όλη διαδικασία της διανομής των τροφίμων και ευχαρίστησε δημόσια τους υπαλλήλους που «τρέχουν» τα προγράμματα, το σύλλογο «Αρωγή-Αλληλεγγύη» για τη συνεισφορά του στη συλλογή των τροφίμων αλλά και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων οι οποίοι φρόντισαν για την απρόσκοπτη διανομή τους.