Δεν αμφιβάλλει κανείς για το ταλέντο του Λάκη Λαζοπουλου στη σάτιρα. Η εικοσαετής παρουσία του στα τηλεοπτικά κανάλια μιλά από μόνη της. Δεν είναι μυστικό όμως πως ο Λαρισαίος σόουμαν στηρίζει εξόφθαλμα τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία τριετία με τα λεγόμενα του από τη συχνότητα του Alpha γύρω από την πολιτική να μετατρέπονται σε στυγνή προπαγάνδα απέχοντας χαοτικά από την σάτιρα που τον καταξίωσε στο ελληνικό κοινό. 

Χθες βράδυ ο Λαζόπουλος ξεπέρασε ένα ακόμα όριο. Σε μία από τις εκφάνσεις λαϊκισμού που έχουν γίνει πια χαρακτηριστικό γνώρισμά του, ξεστόμισε τη φράση "οποίος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα, αποκτά έμμονες ιδέες" συνδέοντας την αδιαλλαξία του Βόλφγκανγκ Σοίμπλε και την εμμονή του στη λιτότητα με την αναπηρία του!

Από την πρώτη στιγμή που το νέο "κάμωμα" του Λαζόπουλου έγινε γνωστό στα social media, αναπτύχθηκε ένας χείμαρρος κατακραυγής, αποδοκιμασίας και οργής, οχι μόνο από άτομα με ειδικές ανάγκες και αρμόδιους συλλόγους, αλλά από κάθε άνθρωπο που έχει την στοιχειώδη παιδεία, αυτή που ο Λάκης εχει θυσιάσει τελευταία στον βωμό της τηλεθέασης και της προπαγάνδας που τόσο τον εκφράζει. 

Ανάθεμα και αν αυτό ρίξει τα νούμερα του "Τσαντιριού". Στην Ελλάδα εξάλλου λίγοι νοιάζονται για την ουσία... 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το "Τσαντίρι" της Τρίτης:

Γ. Τ.